Geld lenen voor een nieuwe dakkapel

Geld lenen voor een nieuwe dakkapel, uitbouwen van je huis of misschien voor een badkamer of nieuwe keuken. Er is altijd een krediet voor beschikbaar.

Geld nodig voor een verbetering van je huis.
Investeren in je eigen huis is altijd een wijs besluit. Meerwaarde van je huis verkrijg je o.a. door een verbetering aan je huis te doen. Heb je geld nodig voor het financieren van een nieuwe badkamer of een dakkapel dan is dat altijd een goede investering. Er zijn voor aanpassingen in en om het huis diverse kredieten en financieringen beschikbaar.

Badkamer financieren
Een nieuwe badkamer met alle luxe erin is waar iedereen van droomt. Denk bijvoorbeeld aan dat ligbad dat je altijd al wilde of die stoomcabine. Financiering voor een nieuwe badkamer wordt door diverse aanbieders van kredieten verstrekt.

Keuken financieren
Een nieuwe keuken van alle gemakken voorzien is mogelijk met de speciale keuken financiering die door diverse krediet verstrekkers wordt aangeboden. Altijd al gedroomd van een keuken voorzien van aparatuur waar elke topchef van droomt? Het is mogelijk met de keukenfinanciering.

Eigen huis krediet
Een eigen huis krediet is een lening die u afsluit met uw huis als onderpand. Vaak is het zo dat een huis, naarmate u dit langer in uw bezit hebt, in waarde stijgt. Hierdoor groeit het kapitaal dat u opbouwt. Op basis van de meerwaarde van uw huis kunt u een eigen huis krediet afsluiten.

Meubels financiering
Nieuwe meubels nodig en je huis helemaal inrichten naar je droomwensen. Of misschien moeten de muren een nieuw kleurtje krijgen of wil je een complete make-over. De meubel financiering dekt het allemaal.

Inrichting financiering
Het huis een metamorfose geven, een nieuwe slaapkamer, de zolder verbouwen tot werkkamer of een nieuwe vloer laten leggen. Wil je de inrichting eens goed aanpakken dan kan dat met de inrichting financiering.